Diverse

Cum sa curățăm energiile negative ?

Sunt multe momente in care ne simțim obosiți, deși nu am făcut mare lucru sau avem sentimentul ca totul merge pe dos. Acestea pot fi semne ale unui cumul de energie negativă .

Cum putem curata aceasta energie?

Metoda cea mai simpla și la îndemâna este sarea. Sarea este un ingredient cu proprietati ezoterice și un foarte bun neutralizator al energiilor. Ce fel de sare ? Răspunsul este oricare . Eu prefer pentru acest proces sarea normala mare de bucatarie sau sarea de mare.

Cum putem face o curățare cu sare?

1. Umplem cada cu apa și punem aproximativ 1 kg de sare . In timp ce stam in apa este important sa ne imaginam cum toată energia negativă începe sa se curețe (stresul , invidia , răutatea , tot ceea ce consideri tu ca energie negativă ) . Încearcă sa îți menții acest gând de curățare pana ce corpul începe sa se relaxare. Nu te gândi dacă o faci bine sau rău . Doar fa-o ! Ceea ce este foarte important când terminam este sa mulțumim ( mulțumirile le adresezi conform credinței tale , poate fi Dumnezeu , Alah , Buda , Universului etc. ).

2. Dacă vrem sa facem asta in duș , punem un pumn de sare și ulei de măsline într-un bol si amestecam. Luam bolul cu noi la dus și aplicam conținutul de la tălpi pana pe gât . In timpul ce aplicam , ne gândim cum ne curățăm de energii negative , stres, invidie, răutate etc . După te poți spală normal cu săpun . De asemenea nu trebuie sa uitam sa mulțumim așa cum am spus și mai sus .